Träningspass varje morgon, varje kväll.

Hej kompisar!

Är uppe tidigt som bara fan, bara för er skull. Nej. Det var ljug. Jag har pressat min kropp till det yttersta och nästan kräks lite på morgonens Bodypump-pass. Mums. Kräks.

På tal om kräks så var jag en sån där mysig unge när jag var liten som bara spydde lite överallt. Det gör jag fortfarande fast mer i hemlighet, skymd av nattens mörker. I alla fall, till mitt försvar kan jag säga att jag kräktes överallt utom i toaletten när jag var liten för att jag liksom inte ville kräkas och väntde därmed till sista stund med att erkänna för mig själv att jag inte kunde hålla tillbaka längre. Då blev det på mattan, på mina gosedjur, i sängen, i hallen.....dit man hann på vägen till toaletten. Tycker mina päron borde lärt sig det där och helt enkelt ställt min säng och en tv i badrummet, då hade jag aldrig missat toan med en centimeter.

Idag ska jag till arbetsförmedlingen (jaaaa...) och tandis. Sen har jag övertalat min pappa att vi ska käka plankstek till lunch. DÄR har man något att se fram emot ska jag säga.Kör mittbena nu på heltid också. Viktig information till världen!

herra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0