25 maj 2011

Mors.

Min lillebror fyller år idag. 17 år. Det är ett fint år. Jag kommer ihåg det som det var igår. Men nu har jag gått över den magiska gränsen. Fint som snus.

Nu iår när jag fyller 19 har bara ett år kvar, sen är jag halvvägs till 40. Det är bra antar jag. Att bli äldre. Lära sig mer, bli vuxen. Men jag vet inte alltså. Jag är ändå rätt avundsjuk på dom där ungarna jag såg spela fotboll idag, med mamma och pappa och kanske ett syskon eller två som är där och hejar lite. Snacka om enkelt liv. Ens största beskymmer var ju vem man skulle vara kär i den veckan. Men jag kanske hade en lätt barndom också.

Som Victor sa kvällen vi träffades:

V: Emma, var du ful när du var liten?
E: Va?
V: Ja du vet, människor som föds snygga har sällan en skön personlighet.
E: Va?
V: Ja dom lever på sitt utseende, så dom behöver liksom aldrig utveckla en personlighet för alla vill hänga med dom i alla fall, bara för att dom är snygga. Men så kan det inte ha varit för dig?

Så nu vet ni alla varför jag har blivit som jag blivit. Jag var en ful och grå unge och var tvungen att bli galen i mina äldre dagar för att märkas lite.


The new you.

Emma är inte på topp och hon får inte riktigt till det med sin nya header på hennes nygamla blogg. Den ska liksom bli lite ny nu. Få sig ett lyft. Ta sig in i 2000-talet. Eller ja, snarare ta sig in i 2011. Gosh. Så mycket jobb för då lite. Jag blir tokig för tusan.

Nu ska även garderoben få sig ett lyft. Med en uppcoming resa till kära Stockholm och en fräsch lön i fickan kan jag lova att Emma kommer hem med nya kläder. Eller ja, jag hoppas i alla fall det.


RSS 2.0