WHAT?!

Är det bara jag som är seg att märka saker eller är det många av "storbloggarna" som har slutat blogga? Vafan, här sitter jag, helt oskyldig till alla jordens bekymmer och försöker hitta inpiration till en snygg outfit till ikväll, men inte en jävel vill hjälpa till. Jag har en idé på gång men jag vet inte. Det är ju ändå fredag liksom, inte lördag. Det är inte samma. Men i alla fall, enligt en vän till mig tycker hann och hans flickvän att jag ska vara SKITSNYGG.

Alltså, dresscode för kvällen är: SKITSNYGG. Jävlar vilken inspirationskälla.

Adjö.

VÄNTA! Nu vet jag än sak. Knähöga stövlar. Det ska jag ha. Punkt. Resten - ingen aning.
Ska jag eller inte?

Hallå!

Första saken jag vill säga att det börjar flyta på. Framåt. Sen är det hemligt resten. Allt är hemligt. Hela jag är en stor hemlis. Men vi får väl se. I framtiden. Typ.

Så, efter att ha sagt allt det, som ingen ville veta, så kan jag fortsätta med något skoj som någon kanske vill veta. Typ att ikväll ska jag till Borgen och lyssna på Vera och Axel som ska spela. Sen ska jag gå till munken och se om dom har öppet, för jag känner verkligen för något liknande ikväll. Ja.

Vidare så ska det ringa mig en tjej från Jönköping om ett hästjobb jag sökte där innan jul. Det verkar vara ett riktigt bra ställe men alltså....det är ju inte hemma. Och alltså, jag kanske vill va här hemma nu ett tag? Jag tror det. Det är ju ändå rätt bra här på ön. Faktiskt. men som sagt, ett väldigt intressant ställe ändå.

Nu ska jag bli snygg(are).

Hejdå.Saknar min Tea! Snart ska jag ta och hälsa på i deras snökaos.PASSA DEJ. NOGA.
Gäller alla. Speciellt om du bor i Finland eller om du snodde min moppe för ett år sedan.

Att söka jobb

Vet ni en sak? Det är tråkigt att söka jobb. Jättetråkigt. Va lätt allt hade varit om man bara kunde ta ett liksom. Som i Pokemon. "Jag väljer dig!" Det hade varit trevligt. Utan att behöva plugga först. Man får ju höra sånt här när man har ambitiösa kompisar som pluggar och håller på, till civilingenjör till exempel. Läser man till civilingenjör behöver man inte ens avsluta sin utbildning, det börjar liksom ringa i telefonen när man gått tre år eller nånting. Trevligt för dom.

Jo, nån gång ska jag också ta tag i mitt liv och börja plugga. I framtiden. 1000 år.

Nu ska jag fortsätta. Att söka jobb.

Adjö till mig - den bittra kvinnan. Dags för mig att skaffa lite fler katter.

Bortgjord inför publik

Eller, så farligt kanske det inte var. Att lämna ut mitt CV menar jag. Alltså, det var ju inte det roligaste/mest spännande/upplyftande jag gjort snarare mest nervösa/plågsamma/spända jag gjort. Men resultatet kanske blir bra, det vore ju alltid något. Man vet ju aldrig liksom. Hoppas hoppas. Annars har jag varit väldigt vitig och köpt en kalender för i år. Med andra ord planerar jag att ha något att göra i framtiden. Med framtiden menar jag då om typ två veckor för om två veckor är min kalender väldigt tom. De två kommande veckorna däremot...plugga körkortsteori och annat sånt där, det är ju allltid kul. Så det ska jag göra.

Nu ska jag ha filmkväll!

HERRÅÅÅÅÅÅ!!!!cool tjej det där.

Nej.

HALLÅ!
Jag vill tillbaka till gymnasiet igen. Det var en fin tid i mitt liv. Japp, det var det. Och nu? Vad gör jag nu? USch, jag vill inte ens tänka på det. Att det ska vara så nedrans svårt att få ett fjuttigt litet arbete. Jag antar att det kan vara för att jag är en fjuttig 18-åring. Kewl.

Dags att ta tag i nånting kanske? Typ.

adjö.

HEJ!

Så. Man kanske ska uppdatera sin lilla blogg. Tänk att jag kan komma på så mycket annat att göra. Jag fattar inte. Hur mycket annat har jag att göra? Precis. Inte mycket.

Men i alla fall! Nyår var kul, dagen efter var inte kul. Idag, eller igår, var sådär efter som Johanna åker tillbaka till Kalmar idag och det känns sådär måste jag säga.

Funderar på om jag ska sova nu för imorgon ska jag söka jobb. Jajemän, att jag ska! Överallt. Bara kasta ut mitt CV överallt. Skoj som tusan. Lite nervös. Jag måste duscha. Se fräääääsh ut är ju rätt bra. Så. Sova?

Kanske snart.En pinsam bild senare.

RSS 2.0