Äntligen sommarvärme

HA-HA! Tydligen är det varmt ute idag. Det är utomordentligt trevligt måste jag säga. Nu håller vi tummarna för att det ska bli lika trevligt på söndag också, då det är studentbal. Och ikväll blir det en pre-prom-night med alla tjejer o vi ska gott oss i hårinpackningar, ansiktsmasker och annat mys. Det ska bli jättekul!

Så, nu när man har ätit frukost är det dags att dra på sig sommarkläder. Hör ni det - SOMMARKLÄDER!Bilder från mösspåtagningen! Och ja, det där är min nya fotomin sedan tandställningen och fram tills att tandställningen är väck. Punkt slut.


Plugga plugga plugga

Pluggar stenhårt inför mitt sista fysikprov någonsin.

Och jag har fått ett paket på posten idag!! Det är en studentpresent som jag inte får öppna. Jag är stört stört nyfiken.DagensFunderar på att skippa kavajen. Det blir nog så. Den passar bäst till bara ben o mina ben passar inte som bara. Än.

Kavaj - Gina Tricot
Linne - JC
Shorts - avklippta gamla jeans
Leggings - London

Nu : MAT!

Mösspåtagning !!

Igår var det dags, o idag är det exakt två veckor kvar till studenten!!

Guuuud, va taggad jag är :D. Det kommer bli helt stört kul. Helt stört.

Snart kommer min lillebror med mat till mej o sen ska jag till syon o sen till lassis på studiebesök. Det ska bli kul! Har gjort en liten todo-lista till mej själv. Dags att sätta igång, men jag har redan kryssat av två stycken: skolan och städa! Bra där Emma.Hej utväxt. JAG MÅSTE KÖPA HÅRFÄRG!!

Ehmm...just det.

Det jag skulle säga är att min kamera är hemma hos Jennifer o hon är inte hemma. Men hennes mamma kanske är! Jag ska hem till Jennifer sen.

Hej då.

Utan kamera..igen.

Kompisar!

Jag känner att jag vill skriva här inne oftare, men jag har noll inspiration. Jag vet inte varför, jag har mina tankar på helt andra saker kan jag ju erkänna med en gång. Så, nu erkände jag. Igår var en hemsk dag. Jag träffade inte dej en enda gång.

Men. Det här låten är stört bra.

Jag ska snart iväg till jobbet. Kvart i elva så om en halvtimme typ. Så jag kanske ska börja göra mig iordning? Ja, det ska jag.

Hörs sen!


En klänningSkjorta - asgammal
Klänning - Gina
Strumpbyxor - H&M
Skor - Din Sko
Klocka - Ur o PennSkjorta - MQ
Klänning - Gina
Strumpbyxor - H&M
Skor - Converse 
Sjal - hemmastickad av min mamma

WTF?!

Jag kan inte tro mina ögon men...jo det snöar faktiskt ute. Vad i helvete, Gud, det är ju maj?! Du har ju inte koll på någonting.

Är det någon mer som tror att han där uppe börjar bli lite senil kanske? Han har ju faktiskt varit med ett tag.

Metallmamma

Jajemänsan, nu har jah metallbarn som bor i min mun. Dom skaver och gör ont o är allmänt otrevliga precis som vilken unge som helst. Väldigt otrevligt. Och dom får mig att se ut som ett litet barn.

Dom kommer ju undra imorgon, när vi spelar på Munken var det är för bebis dom tagit med sig. Att sådan miljö inte lämpar sig för en tolvåring. På tal om det ska det faktiskt komma en sån där o kolla när vi repar idag. En tioåring alltså. En systerdotter, eller nånting, till en kille som jobbar på munken med Angelica. Hmmm...jag har sagt från början att är hon jobbar slänger jag ut henne. Hårda bud.

Men för allt i världen - KOM TILL MUNKEN IMORGON OCH KOLLA!

Never Mind inleder allt imorgon med start 21.00. Kör hårt!


Det är vi basisterLasse, Emma o Daniel.

Fy fan va v/n-i är grymma.

RSS 2.0