Filmer suger

Filmer får mig på konstiga tankar. Jag ska sluta se filmer, i alla fall filmer som inkluderar villkorslös evig kärlek. Något sånt existerar inte. Eller är det bara jag som är en känslolös staty? Jag vet inte.

WHAT'S UP PEOPLE?!

Eller bara god morgon. Det kan man också säga.

Jag har precis tryckt i mig två kaviarmackor och en tallrik fil till frukost, det var riktigt gott. Men jag måste borsta tänderna i uppskattningsvis 5 minuter innan jag går till jobbet för att inte skrämma bort alla gäster. Kanske är bäst att börja dirket så att jag hinner.

Och just det, för er som har missat det så har Stockholmsveckan inletts nu. Hej alla stekare!

Med den insikten kanske jag struntar i att borsta tänderna.

Vi ses senare <3

Det är dags att bli nöjd med sig själv

Nej vet ni vad kära vänner. Det är dags att bli nöjd med sig själv nu. Gå ner dom där kilona jag vill gå ner. Bli lite tight, lite snygg sådär. Det är dags. Det var dags för länge sedan men fy fan vad det är dags precis nu.

NU kör vi.

Är mer galen än vanligt.

Jajemänsan, det har gått en dag och femton timmmar sedan jag skrev mitt förra inlägg och ja. Jag är fortfarande fattigast i världen. Inga snilleblixtar här inte, dom lyser alllt med sin frånvaro ska jag be att få meddela. Jag är inte lyckligare efter att ha sett mitt arbetsschema för augusti månad. Det kanske jag redan har nämnt? I alla fall, det tål att upprepas. Många många många många gånger.

Jag är däremot glad över att min tränare, alltså dressyrtränare, Sanna, har hört av sig om en häst hon tycker jag ska provrida, en fyra-åring. Det ska bli jättekul!

Nu ska jag bort och hämta min väska hos min kära vän Johanna. I'll be back.

Adjö.Emma på Vadstuck-festivalen. Där var det livat må jag säga!

Känner mig som världens fattigaste

Hej. Jag har verkligen inga pengar överhuvudtaget. Inga alls. Jag är fattig som en kyrkråtta. Vet ni vad som är bäst av allt? Att min junilön blir på drygt 500 svenska kronor. Femhundra. Jajemänsan, byebye happyness, för jo det är så, lycka köps för pengar. Jag måste hitta ett sätt att tjäna pengar snabbt. Jag skulle ju kunna sälja min kropp, om nu någon skulle kunna tänka sig att köpa den. Eller så säljer jag mina föräldrars bil bara.
Jag har seriöst funderat på att typ lägga ut en annons i tidningen om att jag kan rida andras hästar om dom behöver hjälp med någonting - emot betalning. Jag vet inte om någon skulle vara så sugen på det. Men jag antar att man inte vet för än man har testat. Emma - kör hårt för fan.

Idag har jag suttit barnvakt. Vi gick på cirkus. Dom pengarna jag fick för det fick min mamma. Det blir bäst så.

Nu är det sent. Jag ska jobba imorgon. 12 - 16 at the one and only Donken @ Gotland.

Peace my brothers.


.

Fy fan va jobbigt det är just nu för övrigt. På riktigt.

Är en lat mask

Herregud, jag får nästan dåligt samvete för mig själv idag. Jag har inte gjort nånting. Absolut ingenting. Därför ska jag snart gå ut och vattna mammas blommor. Och tvätta kläder. Börja laga mat. Såhär får det inte gå till Emma Ljungblom. Usch på dig.

På tal om att ta itu med saker behöver jag byta bort mina jobbpass i slutet av juli för att kunna åka till Karlskoga. Det är Putte i Parken och Maskinen spelar. Jag måste måste måste dit. Och vi har pratat om det i familjen så nu är det bara att köra hårt!

Nu började jag tänka på en massa bilder på min kamera som bara finns på min kamera. Jag kanske skulle lägga in dom på datorna också. Jag tror jag börjar med det nu direkt. 

You are the only exeption <3 

När glassbilen smälter - då är det varmt

God morgon!

Emma sitter i skrivande stund och taggar för jobb. Det är så varmt ute att man håller på att ångas bort bara man öppnar ytterdörren. Jag hade väldigt gärna varit på en strand idag.
Det var tidigt upp i morse för att hjälpa mamma att packa upp på en loppis. Det förvånade mig hur mycket skit man (läs min mamma) samlar på sig. Hoppas vi blir av med i alla fall en fjärdedel av vad vi hade med oss. Efter lite huvudräkning kom jag fram till att det är ungefär 3-4 flyttkartonger. Aj aj aj. Mycket skit som sagt.

Nu ska jag göra mig iordning för jobb.

Adjöss.

ingen rubrik

Nä men om man skulle ta o börja blogg igen? Det är ju kul liksom. Jag tror jag kör på det. Nu har man ju tid också. TJOHEJ!

Ensam hemma

Emma sitter ensam i sitt hus och ser slutet på en dålig amerikansk film. Ibland är det skönt att vara ensam. Inte höra något annat än ljuden som jag skapar och ljudet ifrån TVn. Tänka lite. Det är skönt ibland.

Inatt ska jag sova ut, ta det lugnt och imorgon gå utvilad till jobbet, om jag har tur får jag kanske åka till stranden efter jobbet. Sen är jag ledig på måndag. Då ska jag definitivt till stranden!

Nu ska jag se Scary Movie 2 och förundras över dåliga filmer.

Adjöss.

RSS 2.0