En morgon i lilleputtland

TJENNA!

Jag tänkte på en grej. Nu har jag suttit hela frukosten och läst Chic (ja, jag är smått beronde av den tidningen). Bara av en anledning. Min mamma. Min mamma, den grymmaste mamman, hörde mitt rop på hjälp i det tyska landet när jag hulkade fram att jag inte läst en enda tidning på fyra månader. Så mamma tog saken i egna händer och placerade ett paket i min julstrumpa. Ja, jag har en julstrumpa och jag har haft det 4ever (4ever HAHA!). I julstrumpan låg alltså tidningar, bara till mig! Det var en fin julaftonsmorgon.

Idag vill jag ta en vinterpromenad! Det skulle va finemang.

Tjohej!En fin och galen polle i Tyskland, Winnie. Hon är söt som druvsocker.

NU?!

Borde. Verkligen. Sova.

Kan man skriva något mer ointressant?


Tveksamt.

Men jag borde faktiskt.

-

Sooooo...
Emma! Berätta om din kväll! Berätta om all nytta du gjort, all fred du skapat, all rättvisa du skipat och alla människor du har gett mat för dagen.
Eller om att du såg Änglagård, skrattade åt en skitnödig tant i filmen, målade naglarna, flätade håret och senare kollade på Grotesco och Ana-Gina show och skrattade lite till. Kom igen, jag hade aldrig pallat att skapa fred ikväll ändå, jag var på dåligt humör.

Det känns sjukt bra att vara hemma. Nu måste jag bara hitta något att göra när jag är hemma. Sitta och glo är, tro det eller ej, inte my cup of tea. Nänä. Jobba. Kul. Vadsomhelst. Nästan.

Och ta körkort förstås. Jävlar vad det kommer bli kaos på vägarna. Jag ska göra kaos.

God natt kära vänner. God natt.Från i lördags på Wisby strand. Jag, Louise och Johanna. Det var nice.

Har utegångsförbud

Tjolahopp!

Jajemän kompisar, det är sant. Man ska stanna inne eller dö. Så är det. Inte så kul kanske, i alla fall inte för er som inte har Kinnect, men för oss som har det...ja, det kommer inte gå någon nöd på oss.

Dags att spöa skiten ur min mamma i boxning!

HERRÅ!GO TJOCKIS!

Erkänn.

WOOHHOOOOO!!! Eller som vanliga männiksor säger: Hej!

Jag sa I'll be back. Och nu är jag det. Back. Inte bara i bloggarnas värld utan i den riktiga världens också. I Sverige, på ön. Det är riktigt fint!
Julen var fin, mellandagsrean var fin, du är fin, jag är fin, min katt är fin, mina nya skor är helt sjukt fin-a. Och nyår kommer bli finfint! Då blir det partaj och jag vet redan vad jag ska ha på mig! Om jag vågar vill säga. Men det tror jag nog ska gå bra och sådär. Jajemän!

Det är fint att vara tillbaka, i alla världar.

PUSS för tusan.


RSS 2.0