Helg

Helgen startade dåligt. Dåligt dåligt dåligt. HUR kunde Magnus vinna Let's dance? Det är inte okej. Inte nånstans. OCh till råga på allt missade jag det hela. Jag låg och slumrade på soffan och kände väl egentligen att om jag skulle kunna vara vaken för att se hur röstningen hade gått så borde jag sätta mig upp, men jag låg ju så skönt...och sen vaknade jag, en halvtimme senare och mamma sa att Magnus hade vunnit. Laila var så värd att vinna, man grät ju nästan när hon dansade sitt shownummer. Det var helt enormt.

Igår var jag på Dance Dance Evolution. Det var helt stört roligt! Massa flok och jag och mina kompisar dansade som aldrig förr. Men eftersom jag är född i en hönsfamilj med hönsföräldrar fick halv-nyktar Emma satte sig i en bil och åka hem på kvällen. Aj aj aj. Mamma påpekade att jag stank. Hoppsan.

Men nu är jag nykter och glad, inte bakis faktiskt, försöker söka jobb på arbetsförmedlingens hemsida, som inte funkar IGEN och väntar på att Albin ska komma hem. Han sitter faktiskt på bussen mot båten nu !

Tills vidare - ADJÖ.


Design - eller?

OJ OJ OJ.

Bloggdesign <3 Emma är INTE likamed sant. Shit jag fattar inget. Jag kollar på en massa "designa-din-blogg"-bloggar men jag fattar verkligen inte. Hu.
Och just de ! Jag fick 5 poäng på mitt matteprov. 5 POÄNG! Omprov nästa.

Jag mig på sånt där knasigt humör idag. Och imorgon blir det fest! Herregud, jag har varit jättetaggad jättelänge. Oh äntligen kom min rädding, gud vilken tur. Och vad jag vet så är det säve-fest nästa torsdag också, det kan ju nappast bli bättre just nu känner jag.
Att bara få dansa och dansa och dansa hur mycket man vill, kan de bli mycket bättre? Jag tror faktiskt inte det.

MIn bästa kompis, Amanda, sa till mig när jag var 30 minuter på värsta lantisfesten att jag såg så lycklig ut när jag klev in på dansglovet och dansade till Pokerface. Och jag var verkligen lycklig. Dansa är bland det bästa jag vet, utan tvekan. Dansa som en galning. Bara dansa dansa dansa, säkert jätte fult, en oj så härligt. Man måste verkligen inte vara snygg när man dansar, verkligen inte. Det handlar bara om att kunna släppa loss och ha kul. Och om man bara tänker på att vara snygg så kan man aldrig slappna av. Tänk på det.

Kolla in min och J's modeblogg också ! thelittleblackdress.blogg.se

Jag gillar de.

Sommarjobb ?

Jag har nu suttit i ungefär en timme, som en galning, och försökt söka jobb på arbetsförmedlingens hemsida, men mitt internet är fan inte på min sida, utan loggar ut mig få fort jag trycker "sök". Ska inte jag få jobba i sommar?!

Herregud.

Helg - och lika mycket att göra som på en vardag...nästan.

Jag säger då de. Inga rast och ingen ro. Hit och dit ska man ta sig. Inte vila här inte. Men å andra sidan, vem vill stanna upp och tänka en massa? Analysera hela hela världen och allt alla någonsin sagt eller gjort. Nä, då är de bättre att ha saker att göra hela tiden.

Nikelodion står på här nere i Albins rum. Varför är alla barnprogram så otroligt skrikiga? Vad är de för fel på Emil och Pippi? Är de någon som kan underhålla ungar så är det ju dom.

Och just de. Albin åker bort nästa helg. Vad ska jag göra då? Mycket, eller största delen, av mina helger går till att umgås med den krabaten, och så åker han bort! Herregud, jag har ingen aning vad som kommer hända. Rapporter kommer om vad en vilsen Emma hittar på utan en Albin på ön.

Njää om man ska ta och kanske göra något vettigt, typ skriva svenska uppsats som jag skulle skrivit för år sedan? Jag vet inte alltså.

 

Skjut i ballongen

MIn hjärna är mos.
Vill du också att din hjärna ska bli mos?
Gör ett matteprov !
Jag är helt slut, och alltså, man borde ju göra av med ett antal kalorier när man pluggar! HAHA, gå ner i vikt och sitta still . I like.

MIn pojkvän sa, när jag sa till honom att jag tänkte starta en blogg, att han skulle bli trött på mig då. Jag vet inte vad han menade, så jag startade en blogg, och han verkar inte sova mer än vanligt. (Se, så trött är jag! Jag tyckte typ det där var kul). Kill me.

Och jag vil bli modejurnalist när jag blir stor. Vad gör jag på NV?

Stora tankar, I've got to sa

Ännu en som föll i bloggfällan

OMG!
Jag är en av Er nu. Och jag måste va aningens desperat, när jag gör de här tio i sex på morgonen. HErregud, vart är världen påväg?

MIn kära pojvän sa något om att om jag började blogga skulle han bli väldigt trött på mig. Trött? Va? Jag fattar inget, blir han trött får han väl bara.....sova mer. Eller?

Nä, nu ska jag fixa med min design istället, så att de kanske blir något gjort .

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0