Flytta på dig.

Hej där kompisar.

Tänkte en liten tänke häromdagen att jag skulle göra något kul stylingmässigt nu i sommar. Typ göra en dipdye i en superkul färg som blå eller rosa. Sen kom jag på var jag hade sett idéen. Från en bloggare. Sen råkade jag läsa allas vår Kenzas blogg en snabbis igår och det visade sig att hon hade gjort samma sak. Och Alicia vad-hon-nu-heter med supersången "Flytta på dig" har också en massa slingor i huvvet. Men hon är snygg som fan den bruden och låten är riktigt bra. Men man borde väl kunna göra något kul för det? Eller?

Hade helst velat haft något eget såklart men alltså.....när har man det egentligen? Aldrig skulle jag tro. Tyvärr ungdomar så är vi inte så nya i världen som vi vill tro utan allt vi gör har egentligen någon annan redan gjort, nyligen eller för ett tag sen. En ganska deprimerande tanke om man som jag "vill vara först". Men är man bara lite påhittig så ska man nog kunna hitta en egen verison av det någon annan gjort. Halvnytt är ju bättre än gammalt!

Nog med funderingar! Äter hellre mat. Eller ostbitar. Gooooooooott.Så jävlans glad att just DU är här. Tack för det hörrö.

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0