Det är mina önskestövlar!

Hej kompisar!

Är helt inne i min låtsasvärld för tillfället känns det som. Drömmer just nu om ett par Louboutin-skor. Mums. Jag lovar er alla dyrt och heligt att den dagen jag har råd att köpa ett par svarta Louboutin-pumps ska jag göra det. Yes, I shall. Alltså, när jag inte har andra utgifter att tänka nämnvärt på och sådär. Då, om inte förr, ska dom bli mina. Snacka om väl spenderade pengar när den dagen kommer.

Och ni kan ju knappast ha missat min smalhets just nu. Eller, har ni? Jag hetsar i alla fall. Men bara mig själv!! Ingen övrig världshets om att folk ska vara "duktiga" och träna. Det orkar jag inte med. Gör det du mår bra av kompis, och skit i annat. Det är just det jag håller på med just nu kan jag stolt meddela. Och har för övrigt inte druckit alkohol på flera veckor. Sparar mig inför sommarens drinkbord ni vet. (som om jag vore the rich bitch) (inte direkt alltså)

För övrigt är det dags att kolla upp alla kanske värda saker att gå på i sommar här på lilla ön. Önskar fortfarande innerligt att Maskinen ska komma hit för, älsklingar, jag hinner inte åka nånstans för att se er! Inte i sommar. Så kom hit? Vore snajsigt! Tack på förhand.

PUSS.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0