Så. Jävlans. Förbannad.

Hej kompisar!

Det blev till slut en bra dag att skriva om här där historien om mitt liv utspelar sig. Ska säga er alla att det var fanimig inte säkert att det skulle bli så där runt tre-snåret idag.

Då kom jag ut från högskolan där jag först har haft "redovisning" (känner mig supermycket mellanstadie när jag säger så) och sedan pluggat lite högskoleprovgrejjor. Det hör inte till det intressanta men ska ändå nämnas för att jag ska känna att jag gjort något mer vettigt idag. Jag går till bilen där jag parkerade den i morse. Den står kvar, men något är annorlunda. Jag parkerade i en parkeringsruta på morgonen. Till vänster om mig hade någon idiot redan då dubbelparkerat och det lämnades nu en liten ficka mellan volvon och mig. Irraitationen över den jävla volvobilisten slog mig redan då, men gick över. Nu ska jag sannerligen säga att den var tillbaka, dubbelt upp. För i det lilla lilla utrymmet som fanns mellan volvon och mig hade en liten annan idiotjävel tryckt in sin sketna lilla bil. Det var så trångt att jag knappt kunde komma in mellan bilarna (det gör jag normalt sett, så tjock är jag inte). Jag har till och med bildbevis (mest för att jag blev så arg).
Till följd av detta fick jag ett smått vansinnes utbrott och skrev två korta meddelanden till dessa bilars förare i sann arg-kärring-anda.Till volovon.Till sketbilen.

Så, tillhör du en av de två människor som fick ett sånt här brev idag? Jag kan bara säga en sak. Det var du fan värd och lär dig parkera som en människa, eller så ska jag följa dig med lappar liknande denna i all evighet.

herra.


Kommentarer
Postat av: virginia!

HAHAHHAHAHAHAHHHAHAH! Du är för jävla skön Emma! Och så jävla svensk så att det sprutar ut köttbullar och lingonsylt från öronen!

2012-03-27 @ 12:57:01
URL: http://itsvirginia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0