Ha begär är sådär

Jag vill verkligen ha en systemkamera nu. Kanske ska köpa en på tradera? Vore nice. En Iphone vore också nice i och med att min telefon inte vill va med mig längre, inte efter att jag kastade den i backen så att skärmen sprack. Jag tror den kände sig oälskad då och försöker nu att hämnas. Omoget om du frågar mig.

Tänker nu gå ut och lägga mig i solen en timme innan jag ska till jobbet.

Skönt.

Träning                                                                   Hej kompisar!

Träning genomförd och avslutad. Ska nu hoppa in i duschen och raka benen. Har sådär låångt hår, till för att vaxas nu. Skulle gjorts i NYC, men icke, då var håret för kort. Nu kan man kamma det. Så det kan bli.

Dricker mycket kaffe nu för tiden
Åh hallå.

Den översta donnan och donnan på den undre bilen var och drack en kaffe i hamnen idag som smakade mycket bra. Sedan gick donnan överst till jobbet och har jobbat hela kvällen. Hon borde sova för länge sen men hon gör inte det, dum som hon är. Lite ont i magen har hon också. Donnan har det svårt just nu.

God natt.


Skolmundering på

Hej hej kompisar.

Ska nu dra bort till Becci, hon kom till ön den 10de så har inte träffat henne på hur länge som helst. YEY! Hon har typ "flyttat in" hos Amanda. Jävligt praktiskt att ha dom två under samma tak måste jag säga. Kan bli en bra sommar!
Har nog lite skoluniformkänsla idag för övrigt. Bara för att alla slutar skolan nu. Grattis till sommarlovet. Jag har inte sånt längre.

Puss!

Middag med vän/vänner

Hej hej kompisar.

Tänkte mig att jag skulle börja göra glassiga saker nu när jag är hemma igen från min glassiga resa till landet i väst.

Ehm, just det, god morgon också.

I alla fall, tänkte göra glassiga saker. Catcha upp med kompisar. Mysa lite. Prata lite. Vore helt enkelt ganska trevligt? Kanske ska prata med mina kompisar om det.

Ska för övrigt visa er alla fina saker jag inhandlat i New York men inte just nu eftersom min väska ligger i bilen som min far tagit till jobbet. Supersurt.
Detta kan jag dock visa upp! Fin manikyr på fingrarna och pedikyr på ful-fötterna. Billigt och bra - bara i USA.

Hejdå!

HEMMA!

Hej hej hej kompisar!

Så sjukt kärt återseende att komma hem till lilla landet lagom efter att ha varit ett tag i stora landet i väst.Mors.

Är precis hemkommen och måste erkänna att det kändes redigt bra att dra av sig dom där klädorna som jag haft på mig sedan hemresan började i New York för ca 26 timmar sedan.

Vårat plan från det stora äpplet till London, där vi skulle byta till ett plan mot Stockholm, var nämligen hyggligt försenat vilket gjorde att vi missade det med några minuter. Surt som fan. Nästa plan till Stockholm var fullt vilket innebar 6 timmars väntan på Heathrow efter 10 timmars flygning från NYC. UNderbart. Men nu är vi i alla fall hemma och jag har bäddat ner mig i min säng. Så ofattbart skönt. Det enda som fattas nu är en liten pojkvän, han sitter i en husbil påväg hem från fotbolls-EM, hemma till fredag natt.

Dags att sova ikapp lite!

PUSS!


Packar inför New York

Hej där kompisar.

Har det största kaoset som någonsin skådats i mitt rum endast på grund av det här.Packar, eller egentligen ska börja packa inför resan ehhmmm imorgon (STRESS!!!!!!! AAAAHHHHHH!!!!!!) och målar galgar Samtidigt? Ja. Dålig idé. Nu: bra musik och världens största resväska.


Is off to jobbet

Hej hej hallå!

Är nu på språng till arbetsplatsen. Dock är det fotbollsmatch med grabbarna i Bajen Fans som hägrar först, FORZA BAJEN!!

Ses vi på Bageriet ikväll? Hysfade drinkar och ett riktigt trevligt sällskap utlovas!Adjö.

Gårdagens

                                           Taggad för tenta såg jag ut såhär:

Tar tag i dagen

Morskors!

Är nu hemma, eller snarare, har nu varit hemma ett tag och ätit (!) frukost/lunch efter träningen. Bästa tiden att äta onyttigt, eller äta alls när man annars bara shake-ar som en annan, är efter hårt träningspass, vilket i mitt liv är NU. Har därför ätit ägg (GOTT!!), några bitar kyckling och lite parmesan. Så fruktansvärt gott.

Tänkte att jag skulle, efter denna styrkande måltid, ta tag i saker som behövs göras här i mitt hus och mitt rum. Exempelvis sätta upp en tavla och en hylljävel som stått på golvet i månader. Va fan liksom? Ska städa lite först, sen får min händiga far hjälpa mig med lilla hyllan. Den är tung som fan.

Ska senare visa er lite godbitar som jag inhandlade på BikBok igår när dom hade tag 3 betala för 2 på i princip HELA sortimentet. Jag var galet glad.PUSS

Uppe med tuppen

God morgon.

Idag vet jag inte om jag är duktig eller bara dum i huvudet. Kom hem vid tre från jobbet och är nu uppe och ska träna..dubbelpass. Duktig kanske? Är definitivt trött i alla fall.Dagens outfit: gårdagagens smink, träningkläder.

Skål.


Tenta - check

Hej hej kompisar!

Har idag haft tentaskrivning i 5 timmar. Känns helt underbart att vara klar med juridiken (for now) och fokusera på annat, exempelvis sommaren. Är nöjd med min prestation på provet och håller tummarna för att det ska gå bra!

                                         

Firade med en kaffe på Wayne's. Har en känsla av att jag har varit där ganska mycket på senaste...?

Vad har ni gjort idag?

PUSS!

Biograf

Hej hej hallå.

Har ikväll gjort ett besök på biografen här i staden med min kära vän Ellen och min far. Vi såg Dark Shadows och Ellen skrattade av förtvivlan när vi gick därifrån för att hon tyckte den var så dålig. Jag däremot tyckte den var bra och kul, även om den inte alls var vad jag väntade mig. Ibland tycker man olika.

Lyckades kränga på mig detta innan vi gick:

Premiär för dessa skönheter idag. Kommer bli ett helvete att gå med dom på Visbys gator och torg så jag kanske låter bli.

Är trött som fan, dags att krypa ner i sängen.

Puss och godnatt!

RSS 2.0