Och det bara på ungefär 4 minuter

Hej kompisar.

Jag har ett fruktansvärt händelserikit liv ska ni veta. Nu, bara på vägen hem från träningen, som tar högst 7 minuter att köra med min lilla bil (miljöbov, jag vet), hände det flera saker som jag reagerade på.

De första miuterna var ganska händelselösa. Sen, när jag kom fram till trafikljusen vid Solbergabadet, då börjar det ta fart. En snygg kille står på trottoaren och går sedan över vägen när jag har kört förbi honom. Jag stannar för att det är rött och kastar en blick i backspegeln på snygga killen. Funderar på att kanske veva ner rutan och fråga om han ska ha skjuts. Det är ju inte varje dag en kille som han får åka en plast-micra liksom! Men jag gör inte det.

Kör vidare och tänker på att jag skulle vilja vara en sån där cool tjej, som bara gör vad hon vill, utan att bry sig om vad andra tycker. Jag hoppas innerligt att jag är en sån tjej i mina starka stunder, men jag är inte riktigt säker. I vilket fall så undrar jag om en sån tjej hade frågat om snygga killen ville ha skjuts? Kanske inte, om hon har en annan snygg kille till pojkvän, comme moi. Men annars..hade hon det? (inser att det inte är cool-tjejigt att ställa den frågan till sig själv efter som att en cool tjej som sagt, gjort det hon ville. fan.)Stark, independent tjej. Hallå hallå!

Vidare, när jag svängde av vid polishuset mötte jag en tant som knappt såg över ratten på sin bil. Tänkte att hon nog var en riktig trafikfara. Sen såg jag Victors fotbollstränare köra en bil. Han såg arg ut, precis som han brukar göra på fotbollsmatcher.

Sen svängde jag ut till vänster utan att egetligen se mig för till vänster först. Det kom en bil, men den var ganska långt bort. Där hade jag tur! Slutsats, jag är säkert en större trafikfara än tanten som inte kunde se över ratten, i alla fall i ett trött tillstånd.

Jag har gjort allt detta utan underklääder också ska meddelas. Glömde ta med mig rena trosor till träningscentret och då går jag hellre utan än tar på mig ett på svettiga. BH går jag utan så ofta jag kan! Alternativatjejen.se, min nya bloggadress.Har funderat klart för dagen också ska nu äta mat. Gott.

herra.


Kommentarer
Postat av: anna

hahahahhahahhahahhaha jaaa jag saknar dig

2012-04-18 @ 22:38:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0