Oh tjenna!

What up yo hoe!

Efter som att jag är en sån kär vän till Emma här tänkte jag skriva några rader här på hennes välbesökta(?) blogg. Jag heter Amanda och har känt lilltjejen sen hon en sommar för en herrans massa år sedan flyttade till ett litet obetydligt ställe som heter Hörsne. Mina föräldrar och hennes föräldrar tyckte väl att vi skulle leka eller något. O sen dess har vi gjort det. True story! När vi va små så lekte vi oftast att vi va typ kundservice. Via direkt kan jag hjälpa till med något? Ibland lekte vi att vi var tillsammans med någon ur westlife som vi var otroligt kära i vid den tidpunkten.
Vi växte i alla fall upp som tur är.. I högstadiet var vårt största intresse att på kvällarna sitta och ringa till typ phonecafé och prata med en massa snuskgubbar. Japp vi gillade att prata snusk med dem helt enkelt. Fast när dom började göra mer än att prata la vi på o ringde upp någon annan.  Vi har även spelat in massa filmer om allt och ingenting som är väldigt uppskattade av omgivningen.
Sen kom ju den dagen när vi började gymnasiet. Varje morgon i bussen på väg in till skolan satt vi och störde alla andra trötta o slitna ungdomar genom att sjunga dåliga sånger, prata ovanligt högt eller ta kort på varandra. Vid den här tidpunkten kom ju alla killproblem också. Så mycket killsnack blev det ju.

Jaja, nu är vi i alla fall vuxna eller något åt det hållet. Så när vi nu träffas blir det kaffedrickande, power walks eller en krogkväll. Trevligt som tusan. Idag är det en kaffedrickande dag och detta skall vi nu återgå till.

Skit på er tills hängsla brista!
Aoo herra..

Kommentarer
Postat av: mamsing

Haha snyggt! Ni kan ni. Fuck off and die

2012-04-02 @ 15:25:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0