En fight att fightas för

Nä men alltså hej på er kompisar!

Har nu avslutat ett litet skolpass och sitter nu med telefonen på högtalare och lyssnar på upprepandet av "Det är fortfarande samtal före, tack för att du väntar" från kära Tele2s kundservice. Jag älskar att vänta! Mums vad det är mumsigt. Fast ändå inte liksom? Datorröstern gör mig illamående av undertryckt ilska bara för att jag vill veta varför nån jävel stängt av mitt abbonemang när räkningsfan är betalad?! Lugn och sansad ska jag vara i telefonen. Ni vet sådär hurtig som man bara kan vara när man är riktigt arg.

Undrar om arg inte biter på dom? Man kanske ska vara besviken? Jag vet att om min mamma sa till mig när jag var liten, eller ja, om vem som helst säger till mig, nu som då, att personen är besviken på mig vill jag kyssa personens fötter (inte bokstavligt talat, har en mindre fotfobi) och göra allt bra igen. Det gör så ont! Men arg det går liksom att rå på. besviken är ont och hemskt och hemskt. Så jag ska vara besviken i telefonen på lilla kundtjänstisen.

"Kära kundtjänstis, jag är besviken på att detta har skötts dåligt. Jag behöver min mobiltelefon men kan inte använda den nu, fast än att jag har betalat. Jag vet inte riktigt om jag kan se bortom detta. Jag är så obeskrivligt beskiven. Så besviken att det gör ont i mig, i min själ."


Sen jävlar, får jag nog som jag vill! Har nu tagit på mina mest sårade ögon och mest sårade röst jag kan frambringa. IT'S ON!!!!!This is the face!!

Hade inte velat möta den där i en mörk gränd. Untrålar kanske mer ondska än besvikelse...? Vad vet jag?

herra.

Kommentarer
Postat av: INGRIDWENELL.SE - Mode Stil Färg Inspiration

jag håller på dig!

2012-04-15 @ 23:47:17
URL: http://ingridwenell.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0