SLUTA FÖLJA EFTER MIG!

Hej. Jag blev precis rapad i ansiktet. Av en mördarhund. Jag lovar, det var inte kul. Mer illaluktande än kul.

Men, förlåt att jag var lite kort nyss, jag kom bara helt av mig av hundrapen. I alla fall. Folk har kommenterat på min blogg. Ehm, jag vill inte vara den som är den kompisar, men vad är det som händer? Kom igen, jag är en ointressant tjej med randigt hår och randigt hår kan inte underhålla folk för evigt! Så snälla, läs inte min blogg, jag blir rädd!

Idag har det regnat här och igår regnade det så mycket att om jag hade gått ut hade jag fått en gratis massage. Det var stora droppar vi snackar om. Jag har det på bild men kan iinte visa det för att MIN DATOR INTE KAN HITTA KAMERANS MINNESKORT. Det stör mig en aning. Litegrann sådär. Passa dig kära dator annars kommer mördarhunden och tar dig.

Nu ska jag duscha för det var ett tag sedan sist. Och jag gillar inte när det växer saker på mig.

HERRÅÅÅÅ!!!

ps. det finns två osanningar (lögner) här. 1. jag vill att ni läser min blogg. 2. det växer inget på mig. förutom hår. det är normalt med hårväxt. det har min mamma sagt. och skolsystern. ds.En misslyckad bild på mördarhunden som vaktar vad mina fötter. Han äter inte upp min arm.God natt ungdomar, nu går den äldre generationen och lägger sig. Klockan är nio!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0