Emma ber uppriktigt om ursäkt

För att hon inte berättade för sina bloggläsare att hon skulle vara borta lördag och söndag. Emma har varit på tävling och sovit över i en kall lastbil. Det var..kallt. Känslan att vakna i ett kallt rum har vi alla haft, men ni ska även prova på uppgraderingen: att vakna i ett rum som är så gått som utomhustempererat och fuktigt as hell, vilket också betyder att dina kläder som hänger i rummet är kalla och fuktig as hell och en ren fröjd att ta på sig! Så nedras mysigt ska jag säga sådär halv sju en söndagsmorgon och regnet faller från blygrå himmel. But still, I love my job.

Nu är jag hemma sedan en och en halv timme tillbaka och jag har ätit mat. Halvt återställd alltså. Nu ska jag duscha och bli kvitt lite hår som växer på mina ben. Det är liksom dags.

I alla fall, kompisar. It's time. Baj baj benhår, baj baj.Jag tror jag försöker säga.. Att jag saknar dig.Och er....Men ja för i helvete Virginia....Oh självklart, mina bandisar! Ni är fina tjejer alltså.

OCh det här är faktiskt riktiga kompisar! Promise.

Kommentarer
Postat av: Virginia!

ser ju fan ut som en sumobrottare...men JA förihelvete, saknar dig ,med!

2010-09-29 @ 00:34:53
URL: http://itsvirginia.blogg.se/
Postat av: anna

heeeeej!! jag saknar dig med!!!!!! <333 gud vilka fina bilder på alla, blir man inte religös för dom så blir man det för att jag är först! och jag vägrar att inse att emma kanske tänkte i alfabetisk ordning.. Anna Becci Clarissa virginia... NEJ det är för att jag är bäst! och jag skriver så jävla mycket bara för att jag saknar er!!! och jag vill hoppa upp och ner i emmas famn just nu"!!!!! Fan! skriv brev unge! jag vill ha ett brev till min strålande adress getfotsvägen 10! bättre än kameltåvägen 10 iallafall! nej nu får jag sluta! Jag vill krama dig! puss<3

2010-11-11 @ 14:13:24
Postat av: becci

se till och kom hem då!!!!!

2010-12-23 @ 02:21:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0