Är tillbaka. Igen!!

Gör nu, på grund av hot och förföljelse, ett inlägg i min kära blogg. Eller jag har inte blivit förföljd. Men hotad. Av Virginia. Vilket inte är så mycket att skryta med.

I alla fall, here I am babies! I am back! Efter en månads tystnad har Emma vaknat till liv. Alltså, jag har inte skrivit något eftersom att innehållet skulle bli ganska lik sig varje dag och ingen vill väl för fan läsa: "Hej bloggen! Idag gick jag upp klcokan sju och mockade som vanligt. Sen gjorde vi iordning hästar och sen har jag ridit två stycken idag, det gick jätte bra! Imorgon är det samma sak igen!! Godnatt!". Eller hur? Nej just det. Så då får jag väl skriva andra saker istället.

Som mina fucked up funderingar till exempel! Så jag själv kan sitta och skratta åt mina ord, för i ärlighetens namn så gör jag det när jag tycker att jag skriver något som är något sådär roligt.Såhär såg det ut innan , jag åkte. Avvinkad på båtterminalen.

Jag saknar er alla.

Nu ska jag duscha för jag luktar blä.

Auf wienerschnitzel.

Kommentarer
Postat av: Virginia

HAha fuck you Emma, jag trodde seriöst att du hade pratat med henne när hon sa så. Vad är det med alla?? Jakob är INTE BÖG!!!! Och bra att du uppdaterar..förväntar mig en daglig update från och med nu. TA kort på hestarna, ta kort där du bor..ta kort på allt! :D

2010-09-20 @ 15:05:14
URL: http://itsvirginia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0