Emma ber uppriktigt om ursäkt

För att hon inte berättade för sina bloggläsare att hon skulle vara borta lördag och söndag. Emma har varit på tävling och sovit över i en kall lastbil. Det var..kallt. Känslan att vakna i ett kallt rum har vi alla haft, men ni ska även prova på uppgraderingen: att vakna i ett rum som är så gått som utomhustempererat och fuktigt as hell, vilket också betyder att dina kläder som hänger i rummet är kalla och fuktig as hell och en ren fröjd att ta på sig! Så nedras mysigt ska jag säga sådär halv sju en söndagsmorgon och regnet faller från blygrå himmel. But still, I love my job.

Nu är jag hemma sedan en och en halv timme tillbaka och jag har ätit mat. Halvt återställd alltså. Nu ska jag duscha och bli kvitt lite hår som växer på mina ben. Det är liksom dags.

I alla fall, kompisar. It's time. Baj baj benhår, baj baj.Jag tror jag försöker säga.. Att jag saknar dig.Och er....Men ja för i helvete Virginia....Oh självklart, mina bandisar! Ni är fina tjejer alltså.

OCh det här är faktiskt riktiga kompisar! Promise.

ATTENTION!

Förresten vill jag bara fråga. Om du skulle få ett brev av mig, i ett rosa kuvert, skulle du bli rädd då?

Alltså, jag menar, rosa kuvert kanske inte är det vanligaste men jag som är en så lugn, vanlig, inte på något sätt konstig, snäll och väldigt sympatisk människa kan inte utgöra något som typ: " AAAAAAAAAAAAAAAHHHH HON ÄR GALEN! HÄMTA HJÄLP!" eller hur?

Bara undrade liksom.

SLUTA FÖLJA EFTER MIG!

Hej. Jag blev precis rapad i ansiktet. Av en mördarhund. Jag lovar, det var inte kul. Mer illaluktande än kul.

Men, förlåt att jag var lite kort nyss, jag kom bara helt av mig av hundrapen. I alla fall. Folk har kommenterat på min blogg. Ehm, jag vill inte vara den som är den kompisar, men vad är det som händer? Kom igen, jag är en ointressant tjej med randigt hår och randigt hår kan inte underhålla folk för evigt! Så snälla, läs inte min blogg, jag blir rädd!

Idag har det regnat här och igår regnade det så mycket att om jag hade gått ut hade jag fått en gratis massage. Det var stora droppar vi snackar om. Jag har det på bild men kan iinte visa det för att MIN DATOR INTE KAN HITTA KAMERANS MINNESKORT. Det stör mig en aning. Litegrann sådär. Passa dig kära dator annars kommer mördarhunden och tar dig.

Nu ska jag duscha för det var ett tag sedan sist. Och jag gillar inte när det växer saker på mig.

HERRÅÅÅÅ!!!

ps. det finns två osanningar (lögner) här. 1. jag vill att ni läser min blogg. 2. det växer inget på mig. förutom hår. det är normalt med hårväxt. det har min mamma sagt. och skolsystern. ds.En misslyckad bild på mördarhunden som vaktar vad mina fötter. Han äter inte upp min arm.God natt ungdomar, nu går den äldre generationen och lägger sig. Klockan är nio!

Varför?

Jag missar en massa bokstäver i mina inlägg. Det ser ut som att jag inte kan stava. Men jag lovar, jag kan!!!Eller..?


22 september 2010

Heeeej bloggen (läses på jobbig stockholmska).

Just nu underhålls jag av en liten blandrashund, i storlek av en tax, som glatt juckar mot en av vakthundarna här. Hmm, jag är i normalitetens paradis och jag är i centrum.
Förlåt mig o trogna bloggläsare att jag inte uppdaterade igår, men jag var klar i stallet halv åtta. Upp halv sju, Tea var ledig, och slutade halv åtta. Ja, det är väldigt synd om mig. Men om jag inte har fel så händer det något viktigt om precis en vecka, men jag kan inte komma på vad det var..hm. Men jag vet att det är jävligt viktigt.

Och som svar till Virginias kommentar, att Jakob inte är bög, kan jag bara säga att jo Virginia, lilla söta, det är han. Jag tror han har hittat en ny kille. Och om han inte har det så kommer han göra det snart för han är FABULOUS!!

Men nu ska Emma till affären!

HERRÅ!!Såhär cool är jag just nu. Alltså ascool i mina nya Ray Ban-imitationer. Ascool.

SOVA!

KENNA!

Har precis avslutat et långt och givande samtal på skype med Virginias mamma. Det är en trevlig kvinna med vettiga idéer!

För övrigt har jag ätit fiskpinnar till middag och jag kan inte överföra bilder från min kamera till min dator. Jag blir så arg så arg. Så mamma måste ta med min kamerasladd när dom kommer nästa vecka.
För just det! JAG FÅR PÅHÄLSNING NÄSTA VECKA!! Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeee! Det händer något jävligt viktigt nästa vecka ska ni veta. Väldigt viktigt.

Men nu dör snart min dator.

Godnatt, klockan är ju faktiskt nio.Carlas vaktar mig och håller stälninarna varje natt. Han är min kompis. Tur är väl det för han skulle kunna nästan döda mig.

Hejdå.

Är tillbaka. Igen!!

Gör nu, på grund av hot och förföljelse, ett inlägg i min kära blogg. Eller jag har inte blivit förföljd. Men hotad. Av Virginia. Vilket inte är så mycket att skryta med.

I alla fall, here I am babies! I am back! Efter en månads tystnad har Emma vaknat till liv. Alltså, jag har inte skrivit något eftersom att innehållet skulle bli ganska lik sig varje dag och ingen vill väl för fan läsa: "Hej bloggen! Idag gick jag upp klcokan sju och mockade som vanligt. Sen gjorde vi iordning hästar och sen har jag ridit två stycken idag, det gick jätte bra! Imorgon är det samma sak igen!! Godnatt!". Eller hur? Nej just det. Så då får jag väl skriva andra saker istället.

Som mina fucked up funderingar till exempel! Så jag själv kan sitta och skratta åt mina ord, för i ärlighetens namn så gör jag det när jag tycker att jag skriver något som är något sådär roligt.Såhär såg det ut innan , jag åkte. Avvinkad på båtterminalen.

Jag saknar er alla.

Nu ska jag duscha för jag luktar blä.

Auf wienerschnitzel.

RSS 2.0