Regn och åska

Inte min favorit-combo. Jag hatar åska.

Men för att bli lite gladare har jag målat naglarna för första gången på jag vet inte hur länge. Dom fick bli svarta. Positivt och glatt, precis som jag!

Skämt åsido - svart är snyggt.

Snart kommer mina görlfriends hit och spelar spel och dricker te. Det är mysigt.

Hejdå.

Det åskar seriöst as mycket. Fy fan.Och just det! När jag är i Tyskland behöver jag aldrig mer lägga upp dagens outfit för jag kommer alltid astt se ut såhär!

Tjingeling!

Solen har tagit semester

HEJ!! För tusan.

Idag är det molnigt. Igen. Solen har tagit semester och jag förstår det. Man blir trött på alla som vill hänga med en hela tiden. Solen vill ha lite privat tid att spendera med sina nära och kära. Men solen, för i helvete. Du har semester hela vinterhalvåret! Va fan tror du att du håller på med?! Pallra dig tillbaka ögonaböj för jag är blekare än vampyr-Edward.

Nu är det bara en vecka kvar, sen är jag påväg till Tyskland. Nu börjar jag bli lite nervös.

Och helt plötsligt fick jag lite brådis, har saker att göra innan två!

Men jag är tillbaka snart. Då ska jag klaga på min dubbelsidiga ögoninflammation.

Hejdå.Maskinen <3

Hoho, Santa is in da house!

God morgon!

Som ni kanske vet så blev jag för snart 3 år sedan översprungen av en häst och fick en liten mindre spark av ett framben i ansiktet. Som ett brev på posten har jag efter det utvecklat en mindre jag-vet-inte-vad i min vänstra näsborre. Denna jag-vet-inte-vad gör så att jag får svårt att andas genom näsan då jag bara kan andas genom min högra näsborre. Min kära far har därför kommit på att jag borde ringa vårdcentralen om detta såhär 3 år senare, låta dom kolla på jag-vet-inte-vad och se vad som händer. End of story.

Sen får vi se vad som händer med Tyskland. Min kära mor tycker jag ska stanna i Sverige och ta körkort innan jag åker, vilket är en bra idé. Det hade varit lättare vid just det hä tillfället om jag fyllde senare, för att det blir så konstigt nu. Antingen vänta en månad, vilket inte är speciellt lång tid, eller åka och ta körtkort när jag kommer hem. Men bäst hade ju varit om dom kunde vänta till oktober på lilla mig. Men sådan tur har jag definitivt inte.

Dags att ta itu med jag-vet-inte-vad!

Hejdå.


Planer för min lediga dag

Hej hej!

Då jag är ledig imorgon är det dags att börja planera.

Första anhalten: Annas hus i Lummelunda, ridning av feta hästen Felîz.Andra anhalten
: Sudersands badstrand på Fårö, då det enligt en väderlägsrapport på klart.se är bäst väder där imorgon.

Tredje anhalten: Tillbaka till stan och lite civilisation.

Fjärde anhalten: någonstans med Virginia.
Nu ska jag med min mobiltelefons hjälp ringa Lovisa. Och städa min garderob. Det tycker jag är roligt.

Hejdå.

Johanna, Johanna

God morgon!

Här är vi allt uppe tidigt och far för idag flyttar Johanna, den jäveln, ifrån ön. Till Kalmar. Vilket ställe. Fan också. Jag har precis ätit en tallrik fil till frukost och klockan 10 ska jag hem denna Johanna och fika. Dricka te och äta mer. Det blir gott men sorgligt. Men hon har lovat att komma hem så ofta hon kan. Och så får väl jagåka upp och hälsa på också.

Nu är det dags att göra sig iordning.

Adjö!Herregud vad jag kommer sakna dej människa.

JOBBA!!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! SÅ JÄVLA KUL!

Nä. Nu ljög jag. Fy Emma, fy. Alltså, det är ju inte så tråkigt när man kommer dit, verkligen inte. Men att ta sig upp och komma iväg, det är värre. Speciellt när det regnar ute som idag. Usch. Vart tog sommaren vägen? Sommaren, om du läser det här, det är dags att du inte bara springer och gömmer dig för hösten, ta och slåss lite istället! Det är faktiskt din tid nu.

Idag gick jag upp klockan 10, åt frukost och löste melodikrysset. Jag kunde nästan allt. Nu hamnade jag framför datorn men jag ska omedelbart sluta med det och klä på mig istället. Jag kan inte cykla till jobbet i morgonrock. Inte när det regnar.

Hejdå.Hayley Williams och Paramore på Pier Pressure

Att bli vuxen

Steg 1 för att bli vuxen:

För att bli vuxen måste man ta tag i sitt liv.

Det ska jag göra nu.

Ja, jag har vita ben.Men jag ser ut så!

- Skjorta, Vila
- Linne, Vila
- Avklippta jeans
- Emmas vita ben

-

Vänta nu, vad är det här? Jag var helt säker på att jag skrev ett inlägg i morse men tydligen inte. Jag tänkte bara på det. Nu tänker jag på en massa saker, bl.a. att jag har väldigt kladdiga linser så jag ser inte så bra.

Imorgon ska jag lägga upp en bild på vad jag har på mej. Och städa i min garderob för den ser ful ut.

Jag vill ha nya kläder.

Hejdå.

Liknar mest en zombie

Bloggen!
Jag har varit och sett Maskinen live i ösregn. Jag såg Hoffmaestro & Chraa, Takida och Amanda Jensen också. Riktigt bra. Förutom att det ösregnade. Hela tiden. Emma liknade mest en dränkt katt.

Jag har även jobbat. Varit ute lite. Träffat riktigt sköna människor. Riktigt sköna människor. Verkligen. Lite oväntat såhär på sommaren v.30 i Visby, men ibland är man lyckligt lottad.

Idag har jag gått upp jättetidigt och ridit en häst, sen jobbat i sex (6) timmar. Trött trött trött. Trött trött trött. Samma procedur imorgon hade jag tänkt. Men då är det bara fem och en halv (5,5) timmes jobb. Vilken lättnad.

Lite bilder kanske? JA!MASKINEN!Hoffmaestro & ChraaAmanda JensenBlöt katt.

Hej då.

RSS 2.0