Egen blogg - eller?

Halli hallå =)

Jag vet inte hur det kommer sig, men jag har varit jätte dålig, för att inte säga sämst, på att uppdatera i min lilla blogg här va. Men här är jag igen!
Herregud, sista sävefesten i onsdags då. Den sög. Jag var allmänt sur o störig o det var dålig musik, hur mycket folk som helst, alla kom bort.... Blä. Meeeen, jag var jävligt snygg, det är ju alltid något i alla fall. Jag kunde lagt upp en bild om inte min kamera hade varit hemma hos Virre. Albin var så full att han inte märkte att han först inte märkte att han slagit av en tandflisa, men nu vet han. Som tur är går det att fixa, annars hade han väl varit arg som ett bi och gått ochängt sig eller dyl, I bet ya.

Jag vill fylla år nu. Mitt liv är orättvist. Jag ska köpa bikini på Nelly.com och jag vet inte om den finns kvar i min storlek. Det kanske är jag som ska vara arg som ett bi och gå och hänga mig?
NU ska jag bli lite glad igen så då ska jag kolla in Paulinas blogg - då får man sig ett gått skratt. Fulare människa får man då leta efter. Vart är världen påväg?

Ajöken.

RSS 2.0